Tuesday, January 26, 2010

Tahun 2010 yang suram..tiada cahaya

Minggu ni akhir bulan Januari.. tetapi kenapa aku rasa bulan ni bulan yang suram bagi ku..hati ku..tak tenang, fikir yang bukan2..entah kenapa..aku rasa hati aku kosong..tak macam sebelum ni. nak kata tak ada keja ada..keja kat TELEKOM lagi. Mslahnya hati ku SUNYI..Sebelum ni aku sibuk dengan kerja..kerja..kerja..mana tak nya..aku akan kena audit (INTERNAL AUDIT) untuk Billing Advice & Termination Charge. Alhamdullillah semua OK..cuma termination aku di kena kan NCR=2 je tapi billing activation NCR=0. Lega hati. Berbaloi aku kerja 7 hari seminggu. Malah billing pun dah RUN (process).

Tapi entah knp aku rasa aku SUNYI SANGAT..mybe aku HOMESICK..rindu sgt kat MAMA, anak saudara ku..adik-adik ku..nak balik minggu ni mslahnya 2 minggu lagi aku nak balik lagi RAYA CINA ..dah la tiket mahal. Plak 2 gaji tak masuk lagi untuk bulan ni..CIMB ada mslah. GAJI GAJI GAJI.....where r u? hahahhaha

No comments:

Post a Comment